Päivän ajan saattaja suudella sisään kokkola

päivän ajan saattaja suudella sisään kokkola

nuoret sekä ikäntyneet ja muut erityisryhmät joilla saattaa olla vaikeuksia kulttuuripalvelujen tavoittamisessa. Tämän sivun osoite on /kulhanvuori. Kokkolan kulttuuritarjontaa kannattaa seurata tapahtumakalenterista. Kokkolan kaupunki kannustaa paikallisia yhdistyksiä ja ryhmiä vierailemaan omilla kulttuuriohjelmillaan kaupungin alueella toimivissa palvelutaloissa ja muissa vastaavissa vanhus- ja vammaispalveluyksiköissä, joiden asukkailla on muutoin vaikea pästä kulttuuritilaisuuksiin. Kulhanvuoren korkein kohta kohoaa 260 metrin korkeuteen merenpinnasta.

Päivän ajan saattaja suudella sisään kokkola - Päivän

Tämän sivun oikeassa palstassa on liitteenä lomake, jonka täyttämällä ja palauttamalla voi palveluyksiköissä vieraileva yhdistys tai esiintyjäryhmä saada korvauksen esiintymisestän. Varjojyrkänteeltä voi löytä vielä heinäkuussakin jänteitä talven mahtavista jäseinämistä. Vaikeavammainen henkilö, joka ei pysty osallistumaan esimerkiksi kulttuuri- tai liikuntatapahtumiin ilman saattajaa, voi hankkia itselleen kela:n jakaman EU:n vammaiskortin. EU:n vammaiskortti (A-merkinnällä) tarjoaa vaikeavammaisen henkilön saattajalle ilmaisen sisänpäsyn seuraavien kulttuuripalveluja tuottavien organisaatioiden palveluihin: - Keski-Pohjanmaan Kamariorkesteri (konsertit) - Kokkolan kaupunginteatteri (kaikki muut esitykset paitsi ensi-illat. Kulttuuriystäväpalvelun yhteystiedot löydät tämän sivun oikeassa palstassa olevasta linkistä.

Päivän ajan saattaja suudella sisään kokkola - Tänä

500 metrin polku pysäköintialueelta Kulhanvuoren tulentekopaikan läheisyyteen soveltuu liikuntaesteiselle saattajan avustamana. Maastossa se erottuu 60 metriä ympäröiviä alueita korkeampana, jyhkeän kartiomaisena vuorena. Lisäksi perheille tarjotaan kulttuurisia vapaa-ajanharrastuksia eri puolilla kaupunkia. Syväojanrotkon pohjalla on tasaisen kosteaa ja tuuletonta. Kokkolan kaupunki tukee Suomen Punaisen Ristin Kokkolan osaston ystävätoimintaa, jonka piirissä on myös Kulttuuriystäviä. Mikäli sinulla on jostakin syystä vaikeuksia pästä haluamiisi kulttuuritilaisuuksiin tai et tule yksin lähteneeksi, on sinulla mahdollisuus tilata maksuton Kulttuuriystävä saattajaksesi tilaisuuteen. Harvinaisetkin kasvit ja eläimet viihtyvät hyvin ympäristössä, joka tarjoaa paljon lahopuuta ja kosteita kalliojyrkänteitä. Lapsille ja nuorille kaupunki järjestä eri taiteisiin tutustumista niin varhaiskasvatuksen yksiköissä kuin kouluissakin. Lastenkulttuurin suuri vuosittainen tapahtuma-kokonaisuus on Loistavaa! Esityksiin on varattava liput etukäteen teatterin toimistosta.) - Keski-Pohjanmaan konservatorio (konsertit) - Kokkolan Iltanäyttelijät (teatteriesitykset) - KUF / Teatteritoiminta (teatteriesitykset) - Kokkolan Talvitanssit (tanssitapahtuman esitykset) - Kokkolan Talviharmonikka (festivaalin tapahtumat ja konsertit) - Ykspihlajan Työväen Näyttämö (teatteriesitykset tietoa EU:n vammaiskorttiin liittyvistä sisänpäsyeduista antavat Soiten vammaispalvelut sekä Kokkolan kaupungin sivistyskeskus).

Kommentit (1)

  1. päivän ajan saattaja suudella sisään kokkola sanoo:

    Hahhaaaahha, päivän parhaat naurut:D..

Jätä Vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *